Cât trebuie să plătești pentru o pâine de la brutăria Laurei Cosoi. Clienții stau la coadă chiar și 15 minute
Ramona Ionescu | Publicat: 11.10.2024 15:20 | Actualizat: 12.10.2024 09:44
Laura Cosoi (42 de ani) s-a lansat de ceva timp în domeniul afacerilor și îi merge bine. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, dețin un lanț de brutării, pentru care clienții petrec câteva zeci de minute bune pentru a achiziționa produsele scoase la vânzare. Iată cât costă o pâine cu maia la brutăria vedetei!
Laura Cosoi se numără printre vedetele din shwobiz-ul românesc care se bucură de un succes mare pe plan pofesional, dar nici pe plan personal nu o duce mai rău. Cunoscuta actriță de la noi are toate motivele să fie fericită, căci este căsătorită cu soțul ei din 2015, iar cei doi au împreună trei fete.
Cât costă o pâine la brutăria Laurei Cosoi
Chiar dacă se bucură de o carieră impresionantă în lumea artistică, Laura Cosoi s-a lansat de ceva timp și în afaceri, acolo unde deține, împreună cu soțul ei, un lanț de brutării.
Aceste afaceri pe care cei doi soți le au aduc un profit mare familiei, iar clienții petrec și zeci de minute bune pentru a achiziționa produsele tradiționale. Ei bine, printre produsele pe care le vei găsi la brutăriile vedetei din showbiz-ul de la noi se numra și pâinea rustică, produs pentru care doritorii trebuie să scoat din buzunar 14,00 lei pe kilogram.
Clienții petrec zeci de minute la coadă
Un alt produs cerut la brutăria actriței este pâinea cu multicereale. Prețul acestui produs tradițional ajunge la 15,99 lei pe kilogram.
Pe lângă acestea, în brutariile Laurei Cosoi vei gă și și specialități, printre care plăcintele cu măr și nucă la 41,99 lei, și cozonacul tradițional, care costă 69,99 lei pe kilogram, dar și cornulețele cu nucă, care se vând cu 59,99 lei pe kilogram.
''„Cuptorul Brâncovenesc” este o brutărie artizanală, unde găsești pâine tradițională cu maia, produse din patiseria tradițională românească, umplute cu legume și cu fructe neconservate, totul copt la cuptor cu lemne. Pâinea cu maia are gustul pâinii, din copilărie, făcute de bunici, la țară și coaptă în cuptorul cu lemne. Asta este, de fapt, rețeta tradițională, pe care o folosim și noi. Asta pentru că nu se folosește drojdie de bere, comercială, ci «drojdie sălbatică», așa mai este numită maiaua – obținută doar din făină si apă, printr-un proces de fermentare tradițională. Pâinea făcută cu maia nu este numai bună la gust, ci și foarte sănătoasă'', a scris Laura Cosoi, pe blogul personal.
Adaugă comentariu
Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.